duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Elevii lui Niţoiu au răpus bucureştenii

O grupă de juniori născuţi în anii 2006-2007 a trecut în urmă cu două zile prin capitală, pentru a disputa două jocuri de verificare. Craiovenii au întâlnit în primul meci rivala eternă a Băniei, Dinamo Bucureşti, de care a trecut cu scorul de 5-2, marcatori fiind Buciu Diego(3), Nicola Eduard şi Sandu Robert, iar în a doua partidă de Chelsea Bucureşti, pe care a învins-o mai greu, scor 5-3, autorii victoriei fiind Nicola Eduard(2), Buciu Diego(2) şi Mămuleanu Nelu.

Au fost două jocuri amicale bune pentru noi, copiii s-au simţit bine, au avut parte de o experienţă frumoasă. Nu contează foarte mult rezultatele la acest nivel de vârstă, aici totul este mai mult o joacă pentru ei, deşi există dorinţa de a câştiga, dar important este ca ei să crească bine, să dezvolte dragoste pentru fotbal şi mai târziu vor conta şi rezultatele cu adevărat.
A declarat Daniel Niţoiu, antrenorul grupei de 2006-2007 de la Atletico Craiova

Lotul deplasat de tehnicianul Daniel Niţoiu la Bucureşit a fost compus din : Zamfirescu Alesandro, Buciu Diego, Ciucă Ionuţ, Anuţa Mihnea, Nicola Eduard, Firică Eduard, Firu Gabriel, Mămuleanu Nelu, Geamănu Denis, Sandu Robert. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica