duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Șomerii, așteptați la cursuri de formare profesională

Șomerii din județ, dar și oltenii care vor să se reprofileze profesional sunt așteptați la cursuri. În iunie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Olt va organiza patru programe de formare profesională pentru 56 de persoane.

Principalele meserii\ocupaţii, în funcţie de numărul de participanţi, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru şomeri sunt: inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă – 14 persoane, îngrijitor spații verzi – 14 persoane, competenţe de bază de matematică, ştiinţe şi tehnologie – 14 persoane, frizer – 14 persoane.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.28, tel.0249/413099”, potrivit AJOFM Olt.

Politica