duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Șoferul RAT care a umilit o tânără în scaun rulant, concediat

Șoferul RAT Craiova care a umilit o tânără aflată în scaun rulant a fost concediat. Bărbatul a refuzat să o ajute să urce în autobuz. Deși l-a rugat să o facă, acesta a ignorat-o. Detalii AICI.

„Având în vedere incidentul ce a avut loc în data de 22.05.2024, în care un conducător auto al societății a refuzat coborârea rampei pentru accesul unei persoane cu dizabilități în mijlocul de transport, RAT Craiova își cere scuze și asigură publicul călător că suntem total împotriva unui asemenea comportament.

Vă comunicăm totodată că, începând cu data de 24.05.2024, salariatului ce s-a făcut vinovat de incidentul menționat anterior, i-a încetat contractul individual de muncă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luăm toate măsurile ce se impun pentru ca salariații societății noastre să conștientizeze că dotarea performantă a parcului auto de către Primăria Municipiului Craiova nu este suficientă pentru ca transportul public să se desfășoare la nivelul calității și normalității dintr-o societate civilizată, fără îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor de serviciu de către tot personalul societății și totodată fără un dram de umanitate, respect și empatie față de cetățenii Craiovei.

Asigurăm publicul călător că depunem toate eforturile ca astfel de incidente regretabile să nu se mai întâmple.”- au menționat reprezentanții RAT Craiova.

Tânăra Adnana Prodan, care a fost umilită de șoferul RAT Craiova, spune că speră ca nici o persoană să nu mai treacă prin așa ceva.

„Am fost contactata telefonic de dl. director al RAT SRL CRAIOVA care mi-a comunicat ca i s-a desfacut contractul de munca soferului, si-a cerut inca o data scuze pt. incident si ma asigura ca institutia nu incurajeaza asemenea comportament. MULTUMESC ca ati facut dreptate si SPER ca aceasta intamplare sa fie de folos astfel incat nimeni sa nu mai treaca prin asta! Inca o data, vreau sa specific si eu ca mi-am dorit sa NU se generalizeze pt. ca am intalnit si soferi care s-au comportat exemplar!!! Multumesc si voua, tuturor celor care ati fost alaturi de mine zilele acestea cu incurajari si vorbe frumoase! Iar cei care m-au criticat si jignit, sper doar sa isi dea seama ca au judecat gresit…”, a scris Adnana pe facebook.

Politica