duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Mamă şi fiu, arestaţi pentru trafic şi consum de droguri

Patru tineri au fost condamnaţi pentru trafic şi consum de  pastilele tip Ecstasy şi Cannabis, iar mama unuia dintre ei este cercetată pentru trafic internaţional de droguri de mare risc.
Pe 15 iulie, polţiştii şi procurorii vâlceni prindeau în flagrant doi tineri suspectaţi de comiterea infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc.

Astfel, P. Andrei şi Ţ. Valentin au fost prinşi la un punct de primire colete din străinătate, unde s-au prezentat pentru a ridica un colet trimis din Spania. În urma controlului efectuat asupra bagajului primit,  într-o cutie de detergent erau disimulate 688 comprimate de culoare albastră, pastile tip Ecstasy.  Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei, iar în urma cercetărilor au fost efectuate şapte percheziţii la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri. Astfel, au fost confiscate  aproximativ 21 de grame de Cannabis. La finalizarea audierilor, din cei şapte suspecţi, G. Ştefan, 26 ani, , U. Laurian, 34 ani, ambii  din Râmnicu Vâlcea, P. Andrei, 20 ani şi Ţ. Valentin, 18 ani, ambii cu domiciliul în com. Ioneşti, au fost reţinuţi, iar la data de 16 iulie a.c.  au fost prezentaţi instanţei de judecată, fiind arestaţi preventiv.  
A.Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea

După finalizarea anchetei, cei patru au fost trimişi  în judecată, în stare de arest preventiv, iar în această săptămână aceştia au fost condamnaţi în primă instanţă.
Mama unui dintre ei este acuzată că a trimis fiului său un colet cu droguri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din acest dosar penal, a fost dispusă disjungerea cauzei faţă de P. Maria, de 48 de ani, din comuna Ioneşti sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic internaţional de droguri de mare risc. Astfel, poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Piteşti-S.C.C.O. Vâlcea, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea au extins cercetările faţă de P. Maria, aflată în Spania, suspectată de trimiterea în ţară, a coletului care conţinea pastilele tip Ecstasy, fiului său.  În urma probatoriului administrat în cauză şi prezentarea persoanei la audieri, în data de 09 octombrie a.c., a rezultat faptul că ar fi trimis disimulat în ţară cele 688 comprimate, pastile tip Ecstasy.  
Alina Teodorescu, purtător de cuvânt  IPJ Vâlcea

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţia de trafic internaţional de droguri de mare risc.

spot_img
spot_img

Politica