duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

O persoană a murit, alte trei au fost rănite

Un craiovean şi-a pierdut ieri viaţa pe DN 65 într-un tragic accident rutier. O semiremorcă desprinsă de un atutocar a intrat în plin în autocamionul condus de craiovean.

În data de14 mai a.c., ora 07.00, pe DN 65, pe strada Piteşti, din municipiul Slatina, G. Vasile Cristian de 32 ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, în timp ce conducea un autocar, care tracta o semiremorcă, ambele proprietatea unei societăţi comerciale din Bistriţa Năsăud, din direcţia comuna Valea Mare către municipiul Slatina, din cauze neidentificate, semiremorca s-a desprins şi a pătruns pe sens opus, intrând în coliziune frontală cu autocamionul condus regulamentar de către G. Marian, de 43 ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj. În urma impactului, semiremorca desprinsă de autovehiculul trăgător a fost proiectată în autoutilitara condusă de V. Costel, de 28 ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, şi în autoutilitara condusă de P. Cosmin, de 43 ani, din aceeaşi localitate, ambele proprietatea unei societăţi comerciale din Argeş, care se deplasau în spatele autocarului.
IPJ Olt

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa craioveanului, acesta fiind găsit decedat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Victima se afla prinsă între bord, volan şi plafonul capului tractor, fiind extrasă dintre fiarele contorsionate de pompierii de la descarcerare. În urma accidentului nu au fost alte persoane rănite. Echipajul de pe autospeciala de stingere a intervenit pentru spălarea carosabilului în zona producerii accidentului.
ISU Olt

Şoferii implicaţi în accidentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.
Marţi au fost trei ceasuri rele pentru un motociclist din Slatina. După ce a refuzat să oprească la solicitarea poliţiştilor de la rutieră şi i-a pus pe oamenii legii să-l urmărească, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar. Motociclistul a ajuns la spital.

La data de 13.05.2014, ora 17.30, o patrulă de poliţie rutieră, din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, a efectuat semnal regulamentar de oprire unei motociclete, al cărei conducător a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au urmărit motocicleta, cu o autospecială din dotare, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar pe strada Salcâmului, din municipiul Slatina, conducătorul motocicletei a pierdut controlul direcţiei de deplasare, pătrunzând pe sensul opus şi intrând în impact frontal cu autoturismul condus regulamentar de C. Ion, de 27 ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorul motocicletei G. Alin, de 33 ani, din municipiul Slatina, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Acesta posedă permis de conducere. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate şi probe biologice de sânge.În cauză, au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
IPJ Olt

Tot marţi, două persoane au ajuns la spital după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat într-o barieră de la calea ferată. Şoferul era băut.

La aceeaşi dată, ora 05.30, pe D.J. 703, în comuna Corbu, L. Andron, de 42 ani, din municipiul Piteşti, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neadaptării vitezei de deplasare, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu traversa şi suportul semnalizărilor acustice şi luminoase ale căii ferate care intersectează D.J. 703.În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pasagerilor, D. Geta, de 40 ani, şi D. Florin, de 18 ani, ambii din comuna Sîrbii-Măgura, transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde femeia a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg./l. alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză, au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană sub influenţa băuturilor alcoolice.
IPJ Olt

spot_img
spot_img

Politica