duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Au şanse mari să ajungă în finală

Pentru echipa masculină de volei de la Sport Club Municipal Craiova ziua de astăzi este foarte importantă. Băieţii pregătiţi de Dan Pascu au şansa de a demonstra ce înseamnă seriozitatea în pregătire încă din cel de-al treilea meci cu formaţia similară din Zalău.
Calificaţi pentru al doilea an consecutiv în semifinalele campionatului intern, având asigurat deja un loc de cupă europeană, voleibaliştii îşi doresc mai mult şi pot să repete istoria de anul trecut când, în faţa aceleiaşi echipe din Zalău, a obţinut biletele pentru marea finală.

Cele două jocuri de acasă, de săptămâna trecută, încheiate cu victorii categorice ale craiovenilor au demonstrat că SCM este o nucă tare pentru orice echipă din campionat. Caracterizaţi de modestie şi ambiţie, în egală măsură, reprezentanţii Băniei au arătat că pe teren nu joacă bugetele şi că formează un nucleu puternic, valoros, care are multe de spus în voleiul autohton.
Având două victorii în faţa adversarului de astăzi se poate spune că există un ascendent moral care poate face diferenţa. Practic, cei forţaţi să nu greşească sunt jucătorii echipei gazdă în timp ce olteni îşi permit să fie mult mai relaxaţi.   

Hotărâţi să decidă calificarea la Zalău

Policlinica Buna Vestire Craiova

Înaintea plecării la Zalău pentru partida de astăzi şi, eventual cea de mâine, în tabăra olteană atmosfera era dintre cele mai bune. Atât banca tehnică cât şi jucătorii  păreau decişi să termine repede calificarea în ultimul act al campionatului intern, încercând să forţeze chiar din primul meci.

Atmosfera este foarte bună, echipa este într-o stare bună atât fizic cât şi psihic. Băieţii au mare încredere în forţele proprii şi eu în ei. Mergem la Zalău să ne calificăm în finală pentru că putem să realizăm acest lucru. Am încredere în colectivul pe care îl conduc şi cred că putem să obţinem biletele pentru finală încă de la Zalău. Asta nu înseamnă că va fi uşor. Cu siguranţă cei de la Zalău vor face tot posibilul să câştige cele două meciuri. Pentru ei este capital acest lucru şi atunci şi presiunea este mai mare. Dacă nu se va întâmpla asta, trebuie să pregătim meciul al cincilea de la Craiova foarte bine. Sunt convins că jucătorii din Zalău ne vor aştepta organizaţi din toate punctele de vedere. Presiunea este foarte mare pe ei. Nu în ultimul rând vreau să vă spun că aveam o ambiţie mare să ajungem în finală şi pentru că domnul profesor Cornelui Andrei Stroe, dispărut prea repede dintre noi, a fost un susţinător al nostru. Chiar la meciurile cu Zalăul de săptămâna trecută s-a aflat în tribună şi ne-a susţinut. Jucăm şi pentru dumnealui aceste meciuri şi ne dorim să nu dezamăgim.
A comentat ieri Dan Pascu

spot_img
spot_img

Politica