marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Municipiului Calafat, sancționată de Garda de Mediu din cauza gunoaielor

Comisarii Gărzii de Mediu au dat mai multe amenzi, în Dolj. Una dintre acestea s-a îndreptat către Primăria Calafat din cauza gunoiului de pe domeniul public, iar cea de-a doua amendă către un deținător al unui teren agricol de aprox 1ha care a dat foc la miriște.

În data de 22.11.2021 pe drumul Calafat, zona Ciupercenii Noi, o echipa de comisari s-a autosesizat privind arderea de miriști, de către un deținător al unui teren agricol de aprox 1ha, fapt pentru care s-a aplicat amenda contravențională in conformitate cu prevederile OUG 195/2005, art 96 alin 1 pct 9 in cuantum de 3.000 lei.

Urmare a controalelor tematice dispuse de CG al GNM cu privire la starea de salubritate a localitatilor , începând cu data de 22.11.2021 o echipa de comisari din cadrul CJ Dolj al GNM a verificat starea de salubrizare a Municipiului Calafat. In urma constatărilor din teren, comisarii au sancționat contravențional UAT Calafat cu amenda în valoare de 15.000 lei și au fost dispuse masuri cu termen pentru zonele insalubre indentificate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica