joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Descoperire macabră în Gorj! Osemintele unui bebeluș, găsite îngropate în spatele unei locuințe

Criminaliștii IPJ Gorj, împreună cu polițiștii din comună Licurici, au fost prezenți ieri după-amiază, la descoperirea macabră a unor oseminte, îngropate în spatele unei locuințe din localitate.

Anchetatorii au mers, în urma unei sesizări, la locul indicat și au săpat la o adâncime de maxim un metru unde au descoperit o mână de oseminte. Potrivit localnicilor, oasele găsite ar aparține unui nou născut, care ar fi fost îngropat acolo în urmă cu doi ani, scrie gorjeanul.ro

Tot aceștia spun că, o mamă și o fiică, ambele localnice în Licurici, care locuiesc în vecinătatea locului respectiv, sunt autoarele faptei crude, bebelușul fiind născut viu, cu doi ani în urmă, dar lăsat să moară într-o pungă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trupul bebelușului ar fi fost ținut o perioadă de autoarele faptei, la congelator, asta după decesul fătului, și abia apoi adus și îngropat pe terenul vecinei, cu știrea acesteia, mai spun localnicii.

Comuna vuiește de zvonuri legate de acuzațiile grave de pruncucidere, de ancheta în curs dar și de faptul că femeile sunt încă în libertate, anchetatorii verificând daca oasele sunt ale unui copil sau nu.

Ancheta este însă în curs și se află sub coordonarea unui procuror.

,,Avem înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj în care se efectuează cercetări cu privire la posibilitatea săvârșirii unei infracțiuni de omor asupra unui membru al familiei. Dosarul este în anchetă la un procuror criminalist care va face toate demersurile legale în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor care au dus la comiterea faptei și tragerea la răspundere a celor vinovați”, a declarat prim-procurorul PTG, Cristina Ciobanu.

Politica