marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum găsim cele mai bune ponturi la pariuri sportive

Întrebarea cea mai des întâlnită pe buzele celor ce joacă la pariuri sportive este de unde să își procure cele mai bune ponturi pe care să mizeze.

Pe site-ul Legalbet.ro găsiți ponturile de ieri, ponturile de astăzi, de mâine și ponturi pentru fiecare zi a săptămânii, lunii și a întregului an.

Deși aceste ponturi sunt izvorul experienței unot tipsteri cu vechi state de serviciu în domeniul pariurilor sportive, recomandarea noastră este ca decizia finală să fie a celui care investește banii, a pariorului însuși.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iar o astfel de decizie poate fi cu atât mai bună cu cât pariorii se informează, studiază, se educă, află tot mai multe lucruri despre pariurile sportive.

Vreau să cred că vremurile în care pariorii mizau doi lei pe zece-douăzeci de meciuri pentru a avea câștiguri eventuale pe bilet de zeci de mii de lei, sunt pe cale de dispariție.

Schimbarea de paradigmă în mentalitatea pariorilor trebuie să înceapă cu managementul banilor.

Suma de bani destinată pariurilor nu trebuie să depășească zece procente din câștigurile totale lunare ale fiecărui parior, nu trebuie să împieteze în niciun fel calitatea vieții sale de zi cu zi și nici pe cea a familiei sale.

În plus, acel buget lunar se împarte în mod inteligent pe bilete de pariere, în funcție de strategia de pariere a fiecăruia. O condiție extrem de importantă de îndeplinit este ca acel buget lunar să nu fie depășit, sub niciun pretext, indiferent dacă pariurile noastre din acea lună au fost profitabile sau nu.

De asemenea, este imperios necesar ca acele ponturi despre care vorbeam și pe care ne mizăm banii, să fie alese doar din competițiile sportive pe care le studiem, le urmărim, le analizăm cu rigurozitate.

Nu trebuie să pariem în fiecare zi, ponturile sunt acele meciuri ce au cote valoroase și ce se desfășoară doar în campionatele pe care suntem “specializați”.

În acest mod, încetul cu încetul, experiența de pariere se acumulează și ponturile altora se pot folosi doar ca sursă de inspirație, doar pentru a compara, eventual, opțiunile noastre de pariere cu cele ale tipsterilor profesioniști.

Educația temeinică a pariorilor duce, în mod indubitabil, la căpătarea încrederii și a independenței pariorilor care vor putea îmbina în mod fericit adrenalina pasiunii pariurilor sportive cu satisfacția profitului obținut.

Politica