marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Spitalul Strehaia, deschis după modernizare

Spitalul din Strehaia a fost redeschis, după ce a trecut printr-un proces de modernizare. Proiectul s-a ridicat la 14 milioane lei, iar finanțarea a venit prin PNDL.

„Activitatea medicală a fost reluată începând de astăzi la Spitalul din Strehaia, după ce unitatea a fost complet modernizată și dotată cu aparatură și mobilier astfel încât, oamenii să fie diagnosticați și tratați în bune condiții și aproape de casă. Am fost alături de primarul Ioan Giura la deschiderea unității medicale și cred că aceasta este cea mai importantă investiție din zonă și care a pornit din dorința de a îndrepta o nedreptate care li s-a făcut locuitorilor în urmă cu 13 ani. Proiectul de modernizare a clădirii a fost finanțat cu fonduri guvernamentale prin Programul Național de Dezvoltare Locală, în valoare de 14 528 181 lei. Am susținut această investiție încă de la început când am trecut pe fonduri europene proiecte ale Consiliului Județean, finanțate inițial prin PNDL, pentru ca obiectivul Spitalului să urce în ordinea priorităților, iar banii să fie direcționați aici! Iată, astăzi, totul s-a concretizat, la Spitalul din Strehaia este personal medical, iar pe parcurs, vor fi atrase noi cadre”, a declarat, luni, Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți.

După sărbători, unitatea medicală, care acum funcționează ca secție externă a Spitalului Județean de Urgență, va fi dată în administrarea Primăriei Strehaia.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica