vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Grav accident în Vâlcea, cu trei mașini

Grav accident pe DN 64. Două persoane au fost rănite. Una dintre ele rămăsese încarcerată.

Potrivit Poliției, accidentul a avut loc în Băbeni, Vâlcea și au fost implicate trei mașini. Traficul este blocat în zonă.

„Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că ar fi avut loc o coliziune între 3 autoturisme. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.”-IPJ Vâlcea

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doi oameni au fost răniți și duși la spital.

„S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ. În evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme și 4 ocupanți, iar în urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată a fost extrasă cu celeritate de echipajele de salvatori și predată, conștientă și cooperantă, echipajelor medicale prezente la locul evenimentului.În urma accidentului au rezultat două victime, o femeie și un bărbat, care au fost transportați la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD și SAJ. Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor”, a precizat Maior Albinaru Sorin – purtător de cuvânt al ISU Vâlcea.

spot_img
spot_img

Politica