sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cum arată garderoba completă a femeii moderne

Nu mai este nici un secret că femeilor le plac hainele, pantofii și gențile, că au adevărate colecții pentru care ajung să nu mai aibă spațiu. Pasiunea pentru vestimentație și tendințe se transformă treptat în obsesie, garderobele se aglomerează și stilul riscă să se piardă. Atunci când faci cumpărături este important să fii cumpătată, să alegi doar piese de care ai nevoie și să nu cazi pradă tentațiilor. Mai ales în mediul online, prin navigarea excesivă pe site-urile de cumpărături, este foarte ușor să uiți pentru ce ai intrat și să umpli coșul cu multe piese care te-au atras. Însă o garderobă bine structurată are nevoie de un stil foarte bine definit și de un număr limitat de piese versatile. Iată ce trebuie să conțină o garderobă completă și eficientă a oricărei femei moderne.

Piesele de bază

Multe femei tind să cumpere mereu tricouri, fuste, rochii de zi și pantaloni casual. Însă nu ai ce să faci cu un număr nelimitat de haine. Ai nevoie doar de câteva tricouri și bluze din bumbac, pantaloni cigarette, culotte și pantaloni clasici, câteva fuste și rochii lejere pentru zi. Dacă vei face o analiză a hainelor pe care le porți într-un sezon, vei realiza ca nu rulezi mai mult de 10-15 piese. Restul rămân neatinse, se demodează și ajungi să îți ocupe spațiul fără motiv. Nu uita că ai nevoie și de haine sport, pentru activitățile în natură. Poți alege de aici https://www.fashiondays.ro/g/under-armour colanți, tricouri, maiouri și bustiere ideale pentru o femeie activă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îmbrăcămintea pentru birou

Te întrebi în fiecare seară cu ce te vei îmbrăca a doua zi la birou. Acest lucru se întâmplă pentru că ai prea multe haine în garderobă și nu mai știi cum să le asociezi. Însă dacă ai avea câteva piese dedicate pentru birou, ai reuși să le rotești și să le combini mult mai ușor. Câteva rochii pe corp, fuste creion, cămăși și sacouri în culori formale sunt suficiente pentru ca tu să arăți impecabil în fiecare zi.

Hainele de ocazie

Piesele pentru ieșiri în oraș, evenimente și petreceri sunt foarte importante. Însă ai nevoie de chiar mai puține decât piesele basic. Câteva rochii de ocazie, din materiale prețioase, în nuanțe delicate le poti gasi la Fashion Days, pe site sau in aplicatie. Inspiră-te pentru a-ți upgrada garderoba! De asemenea, ar fi ideal să ai și un smoching pentru evenimentele cu dress code impus, doar o piesă little black dress și câteva modele statement pentru petrecerile avangardiste.

În ceea ce privește încălțămintea și poșetele, aplică aceleași reguli ca și în cazul hainelor, însă într-un număr mult mai redus. Nu ai nevoie de un număr infinit de modele ca să îți completezi ținutele. Alege variante versatile, care te pot însoți în cât mai multe momente și mizează pe pantofi de calitate, care rezistă cât mai mult timp.

Politica