marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alb-albaștrii, în topuri!

Doi mijlocași sunt în Echipa campionatului, iar trei jucători în top 10 ai celor mai bine cotați fotbaliști din Liga 1

Dan Nistor și Alexandru Cicâldău sunt în unsprezecele ideal din Liga 1 întocmit de specialiștii de la LPF. CFR Cluj dă patru jucători, iar CSU Craiova 2, iar alte cinci cluburi câte un reprezentant în 11-le ideal. Iată componența: Arlauskis – Vinicius, M. Constantin, Burcă – Deac, Nistor, Rodriguez, Cicâldău – Iancu, Alibec, F. Coman.

Jucătorii CSU Craiova care intră în Echipa ideală 2019-2020 au fost descriși astfel: „Dan Nistor (Dinamo – 16 jocuri, Universitatea Craiova – 13 jocuri / 32 de ani) – Graţie celor 11 assist-uri reuşite, Nistor a încheiat pentru al doilea sezon consecutiv în fruntea clasamentului pasatorilor decisivi. Transferul său la Universitatea le-a adus oltenilor un plus de experienţă, care i-a ajutat să lupte pentru titlu până la final.
Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani / 32 de jocuri) – A avut un sezon fantastic! Posesor al unui bagaj tehnic deosebit, a încântat de multe ori prin deciziile surprinzătoare luate pe durata meciurilor. A fost jucătorul din lotul alb-albaştrilor cu cele mai multe reuşite ofensive: 14 goluri marcate şi șase assist-uri”.
Totodată, în top 10 al celor mai bine cotați jucători din Liga 1, realizat de Transfermarkt.de, CSU are 3 reprezenți. Pe locul 2 e Alexandru Cicâldău, evaluat la 5 milioane de euro. Pe 6, Valentin Mihăilă – 2.5 milioane euro, iar pe 9 Nicușor Bancu, 2 milioane de euro.
În altă ordine de idei, CSU Craiova a oficializat revenirea lui Vladimir Screciu la echipă. Este unul dintre multele come-back-uri în care pare că s-a specializat patronul Mihai Rotaru, după ce i-a adus înapoi pe bani mai puțini ori gratis pe Vătăjelu, Gustavo, Andrei Ivan, iar acum pe Screciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica