duminică, mai 26, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Wizz Air schimbă politica de bagaje de la 1 noiembrie

Compania aeriană low-cost Wizz Air introduce o nouă politică de bagaje, care le garantează tuturor accesul la bord cu un bagaj gratuit de mână.

Această modificare intraă în vigoare de la 1 noiembrie 2018 iar după această dată, fiecare pasager îşi poate aduce la bord un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm), în timp ce pasagerii care au achiziţionat Wizz Priority pot lua în cabină şi o geantă tip troller (55x40x23 cm).

De asemenea, Wizz Air a introdus un nou tip de bagaj de cală de 10 kilograme, cu preţuri ce încep de la doar 7 euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noua politică de bagaje le va permite clienţilor să aleagă între mai mult de 50 de variante de bagaje de mână gratuite sau de cală, în funcţie de preferinţele lor individuale. Compania îi încurajează pe pasageri să împacheteze bagajele eficient şi să achiziţioneze Wizz Priority, un serviciu care include un bagaj de mână gratuit (40x30x20 cm) şi un troller (55x40x23 cm) care poate fi transportat la bord, check-in prioritar şi îmbarcare prioritară la doar 5 euro.
Rezervările fără Wizz Priority efectuate înainte de 10 octombrie pentru perioada de călătorie după 1 noiembrie 2018 vor avea inclus automat un bagaj de cală gratuit de 10 kg, în timp ce rezervările cu bagaje la cală vor avea automat Wizz Priority.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica