duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Sechestru pe bunurile inculpaţilor din dosarul lui Sebastian Vlădescu

Procurorii DNA au dispus sechestrul pe averile inculpaţilor, până la concurenţa sumei de 4,5 milioane de euro, în dosarul în care fostul ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu, este urmărit penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

Sursele judiciare au precizat că procurorii DNA au instituit sechestru asigurator, până la concurenţa sumei de 4,5 milioane de euro în dosarul ce vizează încheierea unor contractelor şi plata facturilor pentru reabilitarea unor tronsoane de cale ferată a liniei Bucureşti-Constanţa.

De asemenea, sechestrul a fost dispus pe averile tuturor inculpaţilor din dosar, până la concurenţa acestei sume. În acest dosar, fostul ministru de Finanţe, Sebastian Vlădescu, este urmărit penal pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Urmărirea penală pe numele său şi al altor persoane din dosar a început în luna aprilie 2018.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În dosat mai sunt implicaţi Cristian Boureanu, Mircea-Ionuţ Costea, fost angajat al Ministerului Finanţelor,(acuzat de trafic de influenţă şi complicitate la luare de mită), Mihaela Mititelu, la data faptelor persoană apropiată de conducerea C.N. C.F.R. (acuzată de trafic de influenţă şi complicitate la luare de mită).

spot_img
spot_img

Politica