luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Vicențiu Mocanu (AUR): “Vom câștiga Primăria Râmnicului !”

Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicului este extrem de optimist, fiind convins că va câștiga funcția de primar. Prezență activă pe străzile din Râmnic, afaceristul intră în contact cu locuitorii orașului care își spun nemulțumirile, și nu odată scoate în evidență unde sunt probleme.

Și pentru Consiliul Local afaceristul este optimist, considerând că va avea la alegerile din 9 iunie o majoritate simplă. Pe lista AUR se afla antreprenori, profesori, medici, ingineri, economiști, juriști, multi dintre ei oameni de calitate, mult mai bine pregătiți decât candidații altor partide! Pe lista se află psihologul Bogdan Cornoiu și cunoscutul jurnalist, Tiberiu Pîrnău, doi candidați valoroși, care s-au afirmat în domeniile lor de activitate.

“Am intrat în această cursă electorală motivat de un profund angajament față de comunitatea noastră și de o viziune clară de schimbare pentru viitorul orașului.
Principalele noastre priorități în calitate de primar vor fi crearea de noi locuri de muncă, sprijinirea pensionarilor și a familiilor, precum și susținerea afacerilor locale. Vom atrage investiții care să genereze oportunități de angajare stabile și bine plătite, vitalizând astfel economia locală. De asemenea, mă voi asigura că pensionarii primesc respectul și sprijinul pe care îl merită, prin programe adecvate de asistență socială și medicală. Pentru mame și familii, voi implementa inițiative care să ofere suport în domeniul îngrijirii copiilor și educației, facilitând astfel echilibrul dintre viața profesională și cea personală.
Afacerile locale vor beneficia de un mediu propice dezvoltării, cu acces mai bun la finanțare și consultanță, pentru a stimula inovația și competitivitatea. Este esențial să avem o economie locală puternică care să susțină dezvoltarea comunității.
Vă invit pe fiecare dintre voi să vă alăturați acestei mișcări pentru un Râmnicu Vâlcea mai bun, unde fiecare cetățean să simtă că are un viitor sigur și prosper. Vizitați www.mocanuvicentiu.ro pentru mai multe detalii despre planurile mele și modul în care puteți contribui”, este mesajul transmis de Vicențiu Mocanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iată lista pentru Consiliul Local Rm. Vâlcea:
1. Mocanu Ion-Vicențiu
2. Cornoiu Constantin-Bogdan
3. Vlahos Dimitris
4. Ion-Duca Irina-Elena
5. Pîrnău Tiberiu Constantin
6. Bobocea Sarra
7. Cârciumaru Constantin-Cristian
8. Melcea Andreea-Florina
9. Gogiu Adrian COnstantin
10. Diaconu Dan
11. Predescu Mihaela-Lavinia
12. Aslan Ion-Bogdan

“Ne dorim să ducem Râmnicu Vâlcea la un nivel net superior față de ce avem acum. Ne dorim să câștigăm aceste alegeri și să avem majoritatea în Consiliul Local. Vom lupta cu arme corecte și vom câștiga aceste alegeri. Este clar că mizăm să mergem spre locurile 12-13 de consilieri locali”, a mai spus omul de afaceri Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicului.

Articol comandat de Alianța pentru Unirea Românilor – Vâlcea
Realizat de SC Inter Regional Management SRL
CMF: 21240330

Politica