luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru explică felul în care el și Mititelu trăiesc fotbalul: „Avem niște bucurii”

Mihai Rotaru a auzit că Adrian Mititelu i-a luat apărarea lui Alex Mitriță, după ce mijlocașul de la CSU Craiova nu a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa națională. Patronul de la FCU a văzut felul în care selecționerul României a alcătuit lotul pentru amicalele ce vor fi disputate de tricolori în luna iunie și nu s-a ferit să spună că lui Mitriță i s-a făcu o nedreptate.

În urma acelei reacții, Mihai Rotaru a ținut să explice faptul că el, Mititelu, dar și oamenii care trăiesc în Oltenia văd lucrurile puțin mai diferit, trăiesc la o altă intensitate, iar din această cauză, uneori, și reacțiile sunt diferite, față ce românii din alte zone ale țării.

„Nu știam de declarația lui Adrian Mititelu, dar dacă și el… noi în sud trăim altfel, intensitatea sentimentelor noastre este mult mai puternică, poate și din cauza faptului că nivelul de viață nu este ridicat, comparativ cu București, Ardeal și alte regiuni. Avem niște bucurii, suntem două milioane de oameni în Oltenia”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica