luni, iunie 24, 2024

Ultima ora

Sport

Urologul Riza, amendat, din nou, de Poliție

Urologul Mugur Riza a fost amendat, pentru a doua oară, de polițiștii craioveni cu 3.000 lei, după ce ar fi făcut, din nou, scandal în Spitalul Județean de Urgență (SJU) Craiova. Doctorul, pentru care conducerea unității medicale a decis să îi fie desfăcut contractul de muncă, în urma repetatelor scandaluri în care a fost implicat, a mers miercuri în spital și s-ar fi certat cu colegii.

O asistentă a sunat la 112, iar polițiștii veniți la fața locului l-au amendat cu 3.000 lei, amendă pe care o poate contesta dacă se consideră neîndreptățit, iar managerul SJU Craiova, Alin Demetrian, a precizat, pentru Jurnalul Olteniei, că a dat dispoziție ca începând de joi, doctorul Mugur Riza să nu mai fie primit în spital decât în calitate de pacient.

Și marți doctorul ar fi făcut un nou scandal când directorul unității spitalicești i-a înmânat decizia de încetare a contractului de muncă. Conform managerului SJU, Alin Demetrian, medicul a refuzat să ia act de decizia desfacerii contractului de muncă, aceasta urmand a-i fi trimisă prin poștă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am încercat să stau de vorbă cu domnul doctor. A avenit la spital dar a făcut din nou scandal. A refuzat să primească decizia de încetare a contractului de muncă, așa că o să o trimitem prin poștă. Din cauza scandalurilor repetate domnul doctor are interdicție să mai intre în acest spital. Contractul de muncă a fost desfăcut începând cu data de opt octombrie”, a declarat Demetrian.

În urmă cu o săptămână, Riza a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce, la începutul săptămânii, a provocat un scandal în incinta unităţii medicale. Medicii de la etajul 7, bloc operator, au sesizat poliţia că urologul face scandal, iar la apariţia oamenilor legii, Mugur Riza a început să-i filmeze, postând ulterior filmarea pe Youtube.

De asemenea, în luna mai a acestui an, medicul Mugur Riza a fost protagonistul unui alt scandal, când a lovit un alt coleg. Scandalul dintre cei doi medici s-a produs după ce medicul agresat n-a mai vrut să contribuie pentru achiziţionarea unui aparat medical, deşi toţi colegii îşi dăduseră acceptul anterior. Cei doi au început să se jignească, iar lucrurile au escaladat.

Politica