luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Doljean arestat pentru agresarea sexuală a unei fete de 11 ani

Un tânăr de 29 de ani, din comuna Cetate, județul Dolj, a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a agresat sexual o fată de 11 ani.

”În noaptea de 24 spre 25 mai a.c., Secția nr.9 Poliţie Rurală Cetate a fost sesizată de un bărbat, de 33 de ani, din comuna Cetate, cu privire la faptul că, în seara zilei de 24 mai, nepoata sa de 11 ani ar fi fost agresată sexual.

La fața locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, prezumtivul autor fiind identificat la scurt timp și condus la audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din cercetări s-a stabilit că, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Cetate, minora ar fi fost acostată de un tânar de 29 de ani, din localitate, care ar fi sărutat-o pe gât și ar fi atins-o în zonele intime.

Având în vedere probatoriul administrat în cauză, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore”, potrivit IPJ Dolj.

În cursul zilei de 25 mai a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Calafat, cu propunerea de arestare preventivă, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Persoana arestată a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Foto: arhivă

Politica