luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Răzvan Lucescu, despre Alex Mitriță: „Nu ştiu de ce nu a prins lotul”

Reacțiile în legătură cu lotul convocat de Edi Iordănescu au continuat să curgă. Selecționerul a surprins pe toată lumea după ce l-a lăsat acasă pe Alex Mitriță, mijlocașul care a înscris nu mai puțin de 16 goluri în acest sezon și a arătat că poate face diferența în orice moment. Cei mai vehemenți au fost oltenii, dar și alți oameni de fotbal și-au dat cu părerea, atât cât și-au permis.

Răzvan Lucescu a lucrat cu Mitriță la PAOK, îl cunoaște pe jucător și îl apreciază. Antrenorul campion în Grecia spune că mijlocașul de la CSU Craiova este incredibil de talentat și că ar trebui să rămână în Bănie, unde este apreciat și unde poate fi tratat ca un rege pentru evoluțiile pe care le are.

„Nu ştiu de ce nu a prins lotul. Este un antrenor care a decis un lot. Eu nu ştiu lotul, iau de bun ce îmi spui. Antrenorul ştie ce are de făcut. Eu pot să vorbesc despre Alex, despre talentul lui, despre caracterul lui. Un talent incredibil, un băiat extraordinar, serios.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Probabil că nu este cel mai mare luptător în momentele de dificultate. Cred că pentru el Universitatea Craiova este locul perfect. Este un jucător care trebuie să fie rege acolo unde este şi Craiova îi poate oferi asta”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit OrangeSport.

Politica