duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Salvarea a venit în uniformă

Minune în Sâmbăta Mare! Dezorientat, murdar și plin de scaieți și-a regăsit stăpâna de care se pierduse. Salvarea a venit în uniformă. De jandarm.

Cățelul a fost găsit în zona centrală din municipiul Drobeta Turnu Severin.
„Subofițerul se afla în timpul liber, când a găsit bichonul plin de nămol și scaieți, dezorientat și fără stăpân în zona portului din municipiu. Văzând că în apropiere nu există vreo persoană care să-l caute, jandarmul a luat acasă patrupedul, l-a spălat și hrănit, după care a încercat să-i caute proprietarii. Observând că pe o rețea de socializare cineva anunțase pierderea cățelului, care corespundea cu cel găsit de el, subofițerul a luat legătura cu autorul postării, pentru a înapoia animalul pierdut.
Proprietara s-a bucurat tare mult de apelul primit, deoarece era în căutarea cățelului de aproximativ 9 ore. În drum spre serviciu, jandarmul a predat bichonul proprietarei, care nu spera să-l mai găsească.
O întâmplare cu final fericit de ambele părți: cățelul a ajuns în siguranță la stăpâna lui, care va avea acum sărbătorile mai fericite, iar jandarmul a ,,bifat” o misiune de suflet încheiată cu succes”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Mehedinți.

spot_img
spot_img

Politica