miercuri, mai 22, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Costel Gâlcă, înainte de CSU Craiova – FCSB: „Mă gândesc doar la victorie”

Meciul dintre CSU Craiova și FCSB se va juca luni, 6 mai, de la ora 21:00. Oltenii au nevoie de trei puncte, pentru a rămâne pe locul 2, indiferent de rezultatele adversarilor. Totodată, echipa lui Gigi Becali merge în Bănie din postura de campioană a României. Acest aspect poate fi o lamă cu două tăișuri pentru alb-albaștri. Bucureștenii pot fi motivați să demonstreze că au meritat să câștige titlul detașat sau ar putea evolua relaxați, fără să mai pună preț pe rezultat.

Costel Gâlcă spune că va fi un meci foarte greu pentru echipa lui și că doar de alb-albaștri va depinde rezultatul final. Antrenorul se gândește doar la victorie și consideră că adversarii o să vină cu multă întrecere la Craiova, după ce au câștigat titlul.

Pentru noi este un meci important în acest moment, trebuie să luăm cele trei puncte. Știm că FCSB are jucători foarte buni în linia de mijloc, au jucători care fac diferența în atac. Va fi un meci foarte greu și sper să facem un meci aproape perfect atât defensiv, cât și ofensiv. Numai de noi depinde să câștigăm acest meci, vom face tot posibilul să câștigăm. Mă gândesc doar la victorie în primul rând, nu știu ce se va întâmpla în următoarele etape. Cred că fiecare echipă își dorește să câștige în teren, indiferent de situație.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este cel mai greu meci prin prisma faptului că este primul meci, pentru că și în următoarele trebuie să câștigăm pentru a avea opțiunea să terminăm pe locul 2.  Pentru mine este un meci, nimic mai mult. E un meci de trei puncte, ne dorim să îl câștigăm. Toți au o experiență mare în fotbal, așa că va fi foarte greu orice meci.  Ne facem calcule doar pentru acest meci, apoi ne gândim să câștigăm fiecare meci în parte. Mă bat pentru locul 2, nu pot să vorbesc despre alții. O echipă care a câștigat campionatul vine cu multă încredere, indiferent cine va juca.”, a spus Costel Gâlcă.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica