duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Gigi Becali: „Nu-l vreau pe Rotaru în cupele europene”

Gigi Becali are motive serioase să îi fie frică de Mihai Rotaru și de CSU Craiova, în sezonul viitor. Patronul de la FCSB nu vrea ca rivalul său să se califice în cupele europene. Acesta spune că se teme de faptul că finanțatorul alb-albaștrilor ar fi tentat să investească masiv în echipă, pentru a prinde un loc în grupe. Totuși, staff-ul roș-albaștrilor îi vrea pe olteni în Conference League, pentru ca elevii lui Gâlcă să fie obosiți în meciurile de campionat.

Eu nu-l vreau pe Rotaru în cupele europene. Dar staff-ul îl vrea, ca să fie obosit în campionat. Eu am zis că nu vreau, pentru ca nu cumva Rotaru să aibă curaj să investească în transferuri. Eu am niște opțiuni, staff-ul are altele. Eu așa gândesc. Mă iau după cum sunt eu, că investesc dacă sunt în cupele europene”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

Mihai Rotaru a spus clar că obiectivul celor de la CSU Craiova, pentru sezonul viitor, este câștigarea campionatului. Omul de afaceri a depășit deja perioada de 10 ani în care spera să ridice cel puțin un titlu, în Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mă bucur pentru Costel, are o medie de 2,16 puncte pe meci în play-off. Cu o matematică simplă, în sezonul regular avea mai multe puncte, pentru că ar fi fost meciuri mai ușoare. Cu media asta, suntem printre favoritele la titlu sezonul viitor. La anul vrem titlul! După 34 de ani vrem asta. Sunt oameni care nu au trăit bucuria asta la Craiova”, a declarat Rotaru la Prima Sport 1.

Politica