duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Continuă modernizarea drumurilor din Mehedinți

Autoritățile mehedințene continuă modernizarea drumurilor din județ. Se asfaltează în Breznicioara și, în curând, și Cerânganul.

„Alături de primarul Vasile Buzatu, am mers pe șantierul din satul Breznicioara, comuna Stângăceaua, unde se toarnă primul strat de asfalt pe drumul principal al satului, în lungime de 2,5 kilometri.

Investiția este finanțată cu fonduri guvernamentale, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, în cadrul aceluiași proiect urmând să se modernizeze și drumul din satul Cerânganul, în lungime de 1,5 km.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ce constructorul va finaliza primul strat în Breznicioara, vor începe lucrările și în Cerânganul.

Asfaltarea drumurilor locale este una din principalele investiții într-o comună pentru ca oamenii să aibă condiții bune de circulație”, a declarat Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Pe de altă parte, șeful administrației mehedințene a anunțat că primarul comunei Braniștea, Ion Marin, a semnat contractul de finanțare cu fonduri guvernamentale în cadrul PNI “Anghel Saligny”, pentru obiectivul de investiții “Modernizare infrastructură rutieră în comuna Braniștea, județul Mehedinți”.
Valoarea lucrărilor ce se vor realiza este de 4 695 735 lei, fonduri ce vor asigura asfaltarea a patru kilometri de drum, a mai menționat Georgescu.

V.I.

Politica