sâmbătă, iunie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Ștefan Bană l-a impresionat pe Sorin Cârțu: „Putea să fie și mai devreme debutat”

Ștefan Bană este tânărul în care oltenii de la CSU Craiova își pun bazele pentru viitor. Costel Gâlcă i-a dat încredere, iar jucătorul a demonstrat că merită un lot printre alb-albaștri. Acesta a înscris primul lui gol în Liga 1, în ultima etapă din play-off, contra celor de la Sepsi. Sorin Cârțu spune că l-a urmărit de mult pe Bană și că deja se vede că a progresat foarte mult în ultima perioadă.

Este într-un progres. Îl vedeam când eram președinte și mergeam la multe meciuri. Era în exprimări fluctuante. La partida cu FCSB am fost și eu surprins de progresul lui. În momentul în care va pune forță mai multă, va fi de mare calitate. A intrat cu mult curaj.

Culmea este că echipa a fost revigorată în exprimare de un junior, de un copil. Este un lucru excelent în ce înseamnă viitorul. Mă bucur. Are calitate. Putea să fie și mai devreme debutat, dar trebuie să găsești niște antrenori care să promoveze jucători tineri și să aibă curaj. Au fost momente când echipa avea avantaj și puteau fi introduși jucători”,  a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport Special.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ștefan Bană a muncit mult pentru a ajunge fotbalist și pentru a câștiga un loc în echipa celor de la CSU Craiova. El are o poveste specială. Uneori, era nevoit să meargă la Craiova cu bicicleta, pentru că nu locuia în oraș. Nimic nu l-a oprit să joace fotbal, iar acum, după primul gol în Liga 1, tânărul a fost copleșit de emoții.

Este un vis devenit realitate, îmi doresc de mic copil să joc pe ‘Ion Oblemenco’ și să dau și gol. Sincer, nu pot să vă descriu emoția, m-am bucurat foarte mult alături de colegi.  Nu pot să spun eu dacă voi fi titular, voi încerca să-mi ajut echipa în continuare. Cred că ar trebui să rămână regula U21, e benefică pentru tineri. Sincer, nu prea cred că jucam fără regulă. Cu regula, mai mulți tineri ar putea să joace și să-și arate talentul”, a mai spus Ștefan Bană, după succesul cu Sepsi.

Politica