joi, mai 23, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Victor Pițurcă, amintiri de la CSU Craiova: „Am renunțat la 500.000 de euro”

Victor Pițurcă spune că CSU Craiova nu are jucători de valoare și din acest motiv nu poate să câștige titlul în Liga 1. Antrenorul consideră că el ar fi putut să fie campion, dacă era lăsat să își facă treaba în Bănie, atunci când a preluat echipa patronată de Mihai Rotaru. Fostul selecționer nu a rezistat prea mult pe banca alb-albaștrilor și a fost înlocuit cu Bergodi.

Acum, Pițurcă și-a amintit de declarațiile lui Mihai Rotaru, de la acea vreme. Antrenorul susține că el a vrut să plece de la Craiova și că nu a fost dat afară. Mai mult decât atât, el ar fi renunțat și la 500.000 de euro atunci când i-a părăsit pe olteni.

„Valoarea jucătorilor (n.r. motivul pentru care Craiova nu ia titlul), n-ai jucători de valoare, care să fie constanți și să joace fiecare meci la un nivel foarte bun. Joci 3-4 meciuri bune, joci un meci mai slab, e normal lucrul ăsta. La Craiova se întâmplă invers, joacă două meciuri proaste, un meci-două bune, cum se întâmplă și acum. Eu cred că dacă rămâneam, Craiova domina campionatul României ani buni, dar așa a fost să fie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Țin minte niște declarații urâte ale patronului (n.r. Mihai Rotaru), el n-a ținut cont de faptul că eu puteam să-mi cer salariul pe trei ani de zile.  Am renunțat la 500.000 de euro. Am plecat, ne-am strâns mâna și el îmi spunea că m-a dat afară, niște lucruri urâte din partea lui. Dar mi-a trecut supărarea, nu mai e niciun fel de problemă”, a explicat Victor Pițurcă în dialogul cu Alberto Boțoghină și Narcis Drejan, la EURO GSP.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica