sâmbătă, iunie 15, 2024

Ultima ora

Sport

Doljeni prinși beți la volan

Doi bărbați din Craiova și Dolj au fost prinși de oamenii legii beți la volan. Astfel, un bărbat de 64 de ani a fost prins pe o stradă din Craiova. Acesta avea 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat șoferul autoturismului, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Craiova. Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au spus polițiștii doljeni.

Un alt bărbat de 32 de ani din Galicea Mare a fost prins conducând băut. Etilotestul a indicat 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Ieri, 21 mai, polițiști din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Plenița au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Galicea Mare, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 561D.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au mai spus polițiștii doljeni.

Politica