marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Modernizare spre mănăstirile Bistrița și Arnota

Lucrările de îmbunătățire a infrastructurii rutiere continuă în Vâlcea pe drumul județean DJ 646, la Costești, unde RAJDP Vâlcea implementează noi proiecte pentru a asigura un traseu mai sigur și mai accesibil către două dintre cele mai apreciate destinații spirituale din zonă: Mănăstirea Bistrița și Mănăstirea Arnota.

Proiectul curent include amenajarea de rigole betonate pe ambele părți ale drumului, de la intersecția cu DN 67 până spre cele două mănăstiri.

„Pas cu pas, modernizăm acest drum esențial pentru regiune. Am promis să îmbunătățim căile de acces către mănăstiri și ne ținem de cuvânt. Multe drumuri către aceste destinații spirituale au fost deja modernizate, și continuăm lucrările și pe DJ 646,” a afirmat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După finalizarea asfaltării, vor fi executate și marcajele rutiere necesare pentru a asigura o circulație în condiții optime de siguranță pentru toți vizitatorii care aleg să exploreze frumusețea și spiritualitatea acestor locuri.

Andi Niculescu

Politica