marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Doljean reținut pentru că a înjunghiat un tânăr cu un briceag

Un băiat de 20 de ani din Galicea Mare, a fost reținut, pentru că a înjunghiat un alt tânăr de 20 de ani din comuna Moțăței. Între cei doi a izbucnit un conflict spontan, iar acesta l-ar fi lovit pe celălalt cu un briceag în abdomen.

”În fapt, în noaptea de 28 spre 29 aprilie, ora 00.16, poliţiştii au fost sesizați de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Moțăței, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Vasile Alecsandri, din comuna Galicea Mare, ar fi fost agresat fizic de un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitate.

Din cercetări s-a stabilit că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, conflict în urma căruia tânărul din comuna Galicea Mare l-ar fi lovit pe tânărul din comuna Moţăţei cu un obiect tăietor-înțepător, provocându-i leziuni în zona abdominală.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au spus polițiștii de la IPJ Dolj.

Polițiștii l-au reținut pe tânărul din comuna Galicea Mare, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

spot_img
spot_img

Politica