luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copil de 9 ani lovit de microbuzul școlar

Un copil de 9 ani din comuna Brebeni, județul Olt, a fost lovit de un microbuz școlar. Oamenii legii au intervenit la incident. Copilul a fost rănit și a fost transportat la spitalul din Slatina.

„La data de 12 aprilie 2024, în jurul orei 12:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Teiuș, din comuna Brebeni, județul Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 58 de ani, din comuna Brebeni, județul Olt, în timp ce conducea un microbuz de transport elevi ar fi acroșat un pieton, respectiv un minor în vârstă de 9 ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, spune IPJ Olt.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica