marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vlad Gherman nu a reușit încă să șteargă urmele relației sale cu Cristina Ciobănașu

„Șterge asta frate, nu este ok față de noua ta iubită. Ce ciudat!”

Deși este acum la casa lui, Vlad Gherman nu a reușit încă să șteargă complet urmele relației sale cu Cristina Ciobănașu. Recent, actorul s-a căsătorit civil cu Oana Moșneagu, care, într-o ironie a sorții, a exprimat dorința de a-l face pe Gherman tată.

După 9 ani de relație, mulți se așteptau ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să meargă la altar, dar cei doi au luat o decizie surprinzătoare și au decis să se despartă. Această hotărâre a surprins pe fani și mulți au speculat timp îndelungat că există încă sentimente între ei. Între timp, Cristina și-a găsit fericirea alături de iubitul ei stomatolog, în timp ce Vlad a început o relație cu colega sa de platou, Oana Moșneagu, în 2021.

Acum, în 2024, Oana este cea care a luat numele de Gherman și nu Cris. Pentru a depăși umbrele trecutului și problemele din relație Oana și Vlad au făcut terapie de cuplu, iar acum par foarte fericiți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pozele de pe Instagram cu Cristina Ciobănașu nu le-a șters nici acum deși este căsătorit. Cei doi au declarat în nenumărate rânduri că au păstrat o relație de prietenie, însă fanilor le bate la ochi faptul că roșcata încă mai apare în feedul actorului. Mulți continuă să comenteze la vechile postări cu ei:

2024, după nunta lui Vlad și Oana😭”, a scris un fan la clipul în care Vlad și Cris își anunțau despărțirea.

„Șterge asta frate, nu este ok față de noua ta iubită. Ce ciudat!”

„Cât de frumoși erați împreună.” 

Culmea și Cristina a păstrat vechile amintiri cu Vlad, iar recent le-a și urat casă de piatră proaspeților însurăței. Între timp, Oana Moșneagu a declarat că își dorește să aibă copii împreună cu Vlad și că este unul dintre lucrurile care o entuziasmează profund, potrivit unica.ro.

Mult timp am evitat subiectul pentru că e foarte neplăcut. E o presiune care vine din partea familiei, din partea societății. Cu toate intențiile bune, e un pic invaziv. Te scoate din zona de confort, te irită, te deranjează. Ca să nu mai zic de situațiile în care o femeie nu poate să conceapă. Deja apeși un punct foarte dureros. Trebuie să fiu puțin pregătită la căpuț. Pentru mine, un copil ar însemna un stop profesional pentru o perioadă. Cred că o să fie destul de greu așa cum le e tuturor proaspetelor mămici. Mai trag un pic de timp. Numai când mă gândesc sunt foarte entuziasmată de ideea de copil. Doamne-ajută să fie totul bine! Deci da, vrem un copilaș, doi copilași.”, a spus Oana Moșneagu, la Fresh by Unica.

Politica