luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO! Bărbat arestat pentru că vindea cocaină în Olt

Un bărbat a fost arestat pentru că vindea cocaină mai multor consumatori din județul Olt. Procurorii DIICOT au făcut mai multe percheziții pentru combaterea traficului de droguri de risc și mare risc. Astfel, l-au prins pe un bărbat din județ, că pentru luni bune, a vândut cocaină cu 500 de lei pe gram.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în  perioada februarie – aprilie 2024, acesta ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, diferite cantități de cocaină (drog de mare risc) către consumatori din județul Olt, cu prețul de 500 lei pentru o doză.

În urma perchizițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate o cantitate de substanță pulverulentă, precum și alte mijloace de probă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 11 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt au dispus reținerea unei persoane, pentru 24 de ore”, au spus procurorii olteni.

El a fost arestat acum pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc. La percheziții, procurorii au găsit la locuința acestuia, mai multe cantități de cocaină, pe care le-au confiscat.

„Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt a dispus arestarea preventivă a persoanei reținute, pentru 30 de zile”, au mai spus oamenii legii olteni.

Politica