luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Olt! Un tânăr de 23 de ani a decedat

Un grav accident a avut loc, vineri dimineață, în afara comunei Deveselu, Olt. Astfel, un tânăr de 23 de ani care conducea, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe drum, și a intrat cu mașina într-un pom. Băiatul a murit pe loc.

„La data de 11 aprilie 2024, în jurul orei 19:35, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 54, în afara comunei Deveselu, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Vișina Nouă, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un pom”, au declarat polițiștii de la IPJ Olt.

Trupul tânărului de 23 de ani a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Politica