joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Dragoș Bon e gata să îl învingă pe Hagi: „Vrem să ne consolidăm locul 2”

Meciul dintre CSU Craiova și Farul Constanța este programat în această seară, de la ora 20:30. În mod normal, oltenii erau favoriți. Totuși, în condițiile date, cu antrenorul demis recent și cu o formă destul de slabă, situația nu este tocmai una bună pentru echipa lui Rotaru.

Opt victorii, cinci remize şi trei înfrângeri este palmaresul înregistrat de olteni în ediţia curentă pe teren propriu. Craiovenii au marcat cel puţin un gol în 14 dintre cele 16 jocuri disputate din postura de gazde. -11.853 spectatori / meci este media înregistrată de CSU în partidele de acasă, locul 3 la acest capitol.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 30 de ori, dacă se pun la calcul și confruntările cu Viitorul. De 12 ori s-au impus craiovenii, de 11 ori au câştigat constănţenii, iar alte şapte partide s-au terminat la egalitate. Cea mai mare diferenţă de scor: 28 noiembrie 2015, Viitorul – CSU Craiova 4-0.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cea mai recentă dispută directă din SuperLiga României a avut loc pe 21 ianuarie 2024, Craiova – Farul 1-2, goluri marcate de Alexandru Creţu, respectiv Rivaldinho şi Louis Munteanu. Dragoș Bon, antrenorul interimar al alb-albaștrilor, speră ca elevii lui să se impună în această seară și să învingă Farul.

Suntem în fața unui joc important pentru noi. Vrem să ne consolidăm poziția a doua în clasament. Întâlnim o echipă care are o filosofie bine stabilită și bine structurată. Din punctul meu de vedere cred că este cel mai dificil joc din punct de vedere tactic. Știm foarte bine că Hagi are o filosofie proprie pe care și-a implementat-o de la început și are totul bine pus la punct. Noi sperăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor spectatorilor noștri. Să câștigăm toate cele 3 puncte, pentru că obiectivul nostru este să ne consolidăm poziția a doua în clasament. (n.r.- despre situația lotului Universității Craiova) Din punct de vedere medical sper ca până la ora partidei să avem toți jucătorii apți, să putem să aliniem cel mai bun 11 pe care îl avem la dispoziție”, a declarat Dragoș Bon.

Politica