joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

VIDEO! Minor de 14 ani, dat în urmărire națională, prins la Craiova

Un copil de 14 ani, care era urmărit național pentru furt, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și încălcarea măsurii de arest la domiciliu. Băiatul este din comuna Alunu, Vâlcea. El a fost prins de oamenii legii doljeni pe strada Brestei din Craiova.

„Având în vedere decizia instanţei de judecată prin care a fost dispusă înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestului preventiv, poliţiştii au efectuat activităţi investigativ-operative în vederea identificării şi prinderii unui minor de 14 ani, din comuna Alunu, judeţul Vâlcea, domiciliat fără forme legale în municipiul Craiova, dat în urmărire naţională.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, fiind depistat că a încălcat măsura arestării la domiciliu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma valorificării unor date şi informaţii, minorul a fost localizat pe strada Brestei, din municipiul Craiova, la vederea poliţiştilor acesta fugind”, au declarat polițiștii doljeni.

El a fost imediat prins şi imobilizat, ulterior fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Politica