duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Și-a luat viața cu o chingă, din cauza jocurilor de noroc

Gorjeanul a hotărât să-și puna punct vieții. Polițiștii au fost șocați de ceea ce au descoperit

O situație șocantă s-a petrecut între două localități din județul Gorj și județul vecin, Mehedinți. Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Boloboși, s-a sinucis prin spânzurare cu o chingă de la mașină. Descoperirea făcută de anchetatori la locul tragediei a fost extrem de tulburătoare: mașina bărbatului era scoasă din viteză, iar chinga de tractare era înfășurată în jurul gâtului său.

”La data de 02 aprilie a.c., ora 00.10, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat din municipiul Motru, județul Gorj cu privire la faptul că, în apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești, o persoană ar fi spânzurată lângă un autoturism. La fața locului, s-au deplasat polițiștii strehăieni care, din verificările efectuate, au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj s-ar fi spânzurat cu o chingă. În urma examinării trupului neînsuflețit, nu au fost constate urme de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, transmite IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit presei din Mehedinți, dar și apropiaților bărbatului, se pare că tânărul era un împătimit al jocurilor de noroc. În mașină sa, polițiștii au descoperit o listă pe care erau notate mai multe persoane, dar și sumele de bani datorate către acestea, împrumutate, probabil, pentru păcănele.

spot_img
spot_img

Politica