luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

3 plase de pescuit cu 102 kilograme de pește indisponibilizate de polițiști

Oamenii legii dolejni au reținut 3 plase de pescuit care aveau 102 kilograme de pește din specia caras și roșioară. Totul s-a întâmplat în comuna Cârna. Plasele erau întinse de trei oameni cu vârste cuprinse între 26 și 35 de ani. Aceștia pescuiau ilegal.

„În cursul zilei de ieri, 31 martie, polițiști din cadrul Secției nr.14 Poliție Rurală Bârca au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol, în comuna Cârna.
Cu această ocazie, au fost identificate 3 persoane cu vârste cuprinse între 26 și 35 de ani, toate din comuna Cârna, în timp ce efectuau acte de braconaj piscicol în bazinele ce aparțin Serviciului Regional Oltenia, fiind identificate și ridicate în vederea confiscării 3 plase de pescuit de tip monofilament, în lungime de aproximativ 200 de metri, din care au fost extrase 102 kilograme de pește specia caras și roșioară”
, spune IPJ Doj.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament și furt.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica