joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Rotaru a explicat când îl poate înlocui pe Petev cu Marius Șumudică: „Era dezorientat”

Mihai Rotaru a explicat ce discuție a avut cu Marius Șumudică, după ce antrenorul a spus că patronul de la CSU Craiova i-a promis că va prelua banca tehnică a alb-albaștrilor în următoarea perioadă. Patronul trupei din Bănie a explicat faptul că discuția a făcut referire la următorii ani, nu la viitorul apropiat.

Șumi a greșit perioada. Am zis 1 an, 2, 3 ani, nu luni sau săptămâni. Petev mai are contract încă doi ani din vară. Absolut nicio secundă nu m-am gândit să îl dau afară, pot să vă spună Sorin Cârțu și Pavel Badea, m-am întâlnit cu ei după ce am avut discuția cu Ivaylo. Pe Ivaylo l-am întrebat foarte clar dacă crede în proiectul nostru și a zis că da, chiar dacă acum câteva etape avea dubii. Lucrurile nu mergeau din perspectiva rezultatelor.

Era dezorientat, tu ai 2-0 și pierzi două puncte cu U Cluj, Poli Iași și la UTA Arad faci două cadouri incredibile. Sigur că în momentul ăla ești descumpănit, dar a zis că este 100%, atunci și eu sunt 100%. Pentru mine este important ca cei care sunt alături de noi să creadă în ceea ce facem și să avem încredere unii în alții. A fost o perioadă de timp până a cunoscut toți jucătorii, specificul lor”, a transmis Rotaru, conform Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Petev și-a salvat postul în ultimele două meciuri. CSU Craiova a învins FCU, în meciul direct și a început cu dreptul play-off-ul, ajungând pe locul 2, în Liga 1.

Politica