luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Marius Șumudică, viitorul antrenor de la CSU Craiova: „Eu și Mihai Rotaru am crescut împreună”

Marius Șumudică a primit promisiunea că va fi următorul antrenor al celor de la CSU Craiova. Chiar tehnicianul a povestit faptul că a vorbit la telefon cu Mihai Rotaru și că patronul alb-albaștrilor a spus că, după Petev, îl va instala pe banca oltenilor pe rapidistul recent plecat de la Gaziantep.

Arabia Saudită este o altă variantă pentru Șumudică. El spune că are contacte acolo și că poate accepta oricând o ofertă. Totuși, antrenorul așteaptă să vină vara, când Rotaru se poate orienta către o schimbare pe banca tehnică a formației sale.

Am multe contacte din Golf, îmi doresc să merg să antrenez în străinătate. Dar nu voi mai face greșeala să iau o echipă din mers. Eu și Mihai Rotaru avem o relație specială. Am crescut împreună. Dar nu am lucrat până acum ca să nu ne certăm. Rotaru chiar m-a sunat acum două sau trei săptămâni. Mi-a spus că următorul antrenor al Universității Craiova, peste o lună, o săptămână, nu știu, va fi Șumudică. Dacă voi fi liber”, a spus Marius Șumudică, susține fanatik.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șumudică e dorit și pe banca celor de la Petrolul. Marian Copilu ar vrea un astfel de antrenor, pentru a duce lupta din play-out și pentru a pregăti un lot puternic pentru sezonul viitor, când ploieștenii s-ar putea lupta pentru primele locuri.

spot_img
spot_img

Politica