luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Alex Băluță continuă conflictul cu Mihai Rotaru

Alex Băluță a fost foarte dezamăgit de faptul că cei de la CSU Craiova nu l-au dorit mai mult. Fotbalistul spune că a așteptat ca Mihai Rotaru să îi facă o ofertă serioasă, cel puțin la fel de mare ca a celor de la FCSB. Tot jucătorul susține că nu s-a întâmplat așa și explică faptul că a fost la un pas să ajungă în Australia.

Vara trecută am tot purtat discuții cu Craiova și ăsta a fost primul gând. Eu am așteptat oferte din străinătate, am avut oferte din Polonia, de la Widzew Lodz. Am avut apoi de la Qarabag, dar nu s-a concretizat nimic. Au fost niște oferte din Australia. Eram convins că o să merg acolo! Eram sigur pe mine, dar mi-au oferit foarte puțin la ceea ce înseamnă viața din Australia și faptul că era foarte departe. Numai câte ore zburam până acolo… N-am putut. Am zis să mai aștept. Am tot continuat să vorbesc cu cei de la Craiova”, a declarat Alex Băluță, citat de Fanatik.

Mihai Rotaru nu a vrut să comenteze declarațiile lui Alex Băluță. Patronul de la CSU Craiova consideră că nu are de ce să discute despre fotbalistul altei echipe din Liga 1.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu mă puneți pe mine, acționar al unui club, să comentez declarațiile unui jucător. Nu e treaba mea să vorbesc despre ce spune un jucător. Când am vorbit despre el, nu era jucătorul altei echipe, era jucător liber de contract care se pregătea să semneze cu altă echipă. Nu regret nimic în viață”, a spus Mihai Rotaru, citat de Digi Sport.

În timpul meciului CSU Craiova – FCSB, Alex Băluță l-a faultat dur pe fostul lui coleg din Bănie, Alex Mitriță. Cei doi nu își mai vorbesc, de când au ales să joace la echipe diferite. Sorin Cârțu spune că acel fault a fost făcut din frustrare.

Un fault de frustrare. A fost o atitudine frustrantă a lui Băluță. A fost și huiduit aseară la fiecare atingere de balon și ce i-a mai strigat și galeria. Asta a fost și atitudinea publicului și așa au decis să pedepsească deciziile lui Băluță. El și-a ales ce voia și drumul lui în viață. Uite că a reușit. S-a dus la o echipă unde a ieșit campion. E și o chestie mai veche de-a lor. S-a mai întâmplat când Mitriță juca la Viitorul și Băluță era la Craiova. A fost un meci jucat la Chiajna. Am avut discuții cu el atunci, pentru că se expunea la cartonaș roșu. Eu știam din culise că a fost vorba și despre o primă de instalare pe care să o negocieze cu Mitriță. Și lui Băluță i s-au oferit condiții bune, nu a fost tratat superficial. Decizia lui trebuie mai puțin să fie discutată. Fiecare are decizii personale. Și s-a gândit la viitorul lui, la familia lui. Așa e la profesioniști”, a spus Sorin Cârțu la Fanatik.

spot_img
spot_img

Politica