luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Promenada găzduiește evenimentul „Tricouri de Legendă ale Fotbalului Românesc”

Craiova, 9 mai 2024. Promenada le-a pregătit iubitorilor de fotbal din Craiova o expoziție inedită, intitulată „Tricouri de Legendă ale Fotbalului Românesc”, organizată în parteneriat cu Romanian Football Legends. Evenimentul se va desfășura între 10 și 19 mai, atât în aria intrării principale, în zona infodesk, cât și în spațiul food court, iar accesul este gratuit între orele 10:00-22:00.

Sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 12.30, pe terasa panoramică Promenada, va avea loc cel mai așteptat moment al evenimentului. Vizitatorii vor avea ocazia să îi întâlnească pe unii dintre cei mai cunoscuți fotbaliști ai României. Printre cei care au confirmat prezența se numără Helmut Duckadam, renumit la nivel global sub numele de „Eroul de la Sevilla”, este singurul portar din lume care a apărat 4 penalty-uri într-o finală de cupă europeană. Se alătură componenții echipei Craiova Maxima, cunoscutăastăzi sub numele de CS Universitatea Craiova: Sorin Cârțu, Nae Ungureanu, Rodion Cămătaru și Silviu Lung. Cei patru sunt jucători de bază ai echipei naționale la turneele finale de Campionat European și Mondial.

Surprizele pentru iubitorii fotbalului continuă cu alte nume mari ale sportului românesc. Printre acestea se numără comentator sportiv din perioada anilor ’80- ’90, Ionel Stoica, ce va discuta despre cartea „A fost odată ca niciodată…în America”, dedicată Generației de Aur – 1994, cunoscută „Everestul fotbalului românesc.” Printre invitați se va remarca și Florin Jianu, autor al cărții „Opt”, în memoria jucătorului Ilie Balaci.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alături de discuțiile și fotografiile cu celebritățile invitate, organizatorii le pun la dispoziție vizitatorilor carduri speciale pentru autografe. În incita evenimentului va fi pregătit un spațiu amenajat pentru achiziționarea cărților prezentate de invitați, precum și a produselor din marca proprie a lui Duckadam, HD86. Mai mult decât atât, participanții pot câștiga surprize personalizate sau mingi de fotbal cu semnăturile marilor fotbaliști prezenți.

În cadrul evenimentului găzduit de Promenada, peste 150 de exponate din lumea fotbalului românesc și a echipei naționale îi așteaptă pe fani. Printre acestea se numără mai mult de 70 de tricouri purtate de nume celebre precum Gheorghe Hagi, Costică Ștefănescu, Ilie Balaci, Silviu Lung, Nae Ungureanu, Radion Cămătaru și Gică Popescu. În plus, vor fi expuse și autografe, fanioane, bilete, programe, medalii, plachete și mingi cu o vechime de peste 80 de ani.

Mai multe informații despre eveniment, precum și despre campaniile Promenada pot fi găsite pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook a centrului comercial.

***

Despre Promenada

Promenada, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare și modern centru comercial din municipiul Craiova, are o suprafață închiriabilă de 78.500 metri pătrați, din care noul centru comercial ocupă 62.500 mp, iar magazinul Dedeman, 16.000 metri pătrați. Centrul comercial găzduiește peste 120 de magazine, mixul de chiriași incluzând atât nume în premieră la nivel național, cât și numeroase branduri în exclusivitate pe piața din Craiova.

Printre cele peste 20 de magazine în premieră se numără Massimo Dutti, Mamaquilla, Lefties, Peek & Cloppenburg, Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Under Armour, Modivo, Mohito, Obsentum și Carrefour, dar și de noile concepte de magazine din lanțul Inditex: Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Zara. Alte premiere sunt constituite de retaileri de tehnologie și software (iStyle).

Promenada pune la dispoziția clienților săi peste 2100 de locuri de parcare, precum și cea mai mare terasă panoramică exterioară din Craiova, unde se găsesc restaurante și cafenele, pentru o experiență cât mai plăcută de petrecere a timpului liber. Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Promenada sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii.

spot_img
spot_img

Politica