luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bărbat mort după ce a fost înghițit de un mal de pământ

Un  bărbat de 54 de ani din Bujoreni, Vâlcea, a murit, după ce a fost înghițit de un mal de pământ. Acesta lucra la reconstrucția unui drum forestier în zona Rostea, din orașul Călimănești, moment în care, ar fi fost surprins de un mal de pământ.

„La data de 9 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliției orașului Călimănești  au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat 54 de ani, din localitatea Bujoreni, în timp ce efectua lucrări pentru reconstrucția unui drum forestier, în zona Rostea, din orașul Călimănești, ar fi fost surprins de un mal de pământ.

În urma incidentului, bărbatul a decedat. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei”, spune IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oamenii legii au intervenit pentru a-l scoate pe bărbat de sub pământ.

„La locul evenimentului s-au deplasat imediat forțele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare ușoară precum și o ambulanță SAJ cu medic. Pe o distanță de aproximativ 7 km, deplasarea echipajelor la locul intervenției s-a desfășurat prin fond forestier cu autoturisme 4×4 puse la dispoziție de personalul exploatării forestiere, drumul fiind inaccesibil autospecialelor de intervenție.

A fost anunțat și echipajul Salvamont Vâlcea, în vederea asigurării intervenției operative. Echipajele sosite la locul evenimentului au constatat că victima de sex masculin era extrasă din zona de risc și că aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața”, spun pompierii vâlceni.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

spot_img
spot_img

Politica