luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Sorin Cârțu e convins: Mitriță nu va fi în lotul României pentru EURO

Edi Iordănescu și-a făcut deja planul pentru Campionatul European. În ultima vreme, oamenii de fotbal din România au vorbit foarte mult despre faptul că Alex Mitriță merită să fie prezent la turneul final. Totuși, Sorin Cârțu este de părere că selecționerul nu îl va convoca pe starul de la CSU Craiova, din cauza problemelor din trecut.

„Nu cred că va prinde lotul de EURO, nu schimbă nimeni ideea lui Iordănescu, care după calificare este poziționat și într-un alt mod ca gândire. Este un jucător care dă satisfacție, un jucător care a influențat evoluția unei echipe cu atâtea goluri și pase de gol.

Cu ce vrei să se legitimeze un jucător dacă nu prin goluri și pase de gol. Poate e un conflict, nu știu ce s-a întâmplat, dar în niciun caz nu îl va lua. Îmi pare rău că s-a accidentat Baiaram, acolo aș fi comentat mult mai mult”, a spus Sorin Cârțu, conform fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Selecționerul are mai multe variante pentru poziția de extremă stânga, la echipa națională. El îi preferă pe Florinel Coman, dacă va fi apt, și pe Valentin Mihăilă. Pe acel post pot evolua Denis Drăguș sau Ianis Hagi. Totuși, Alex Mitriță ar putea fi o soluție pentru orice post din ofensivă. El este polivalent și ar face diferența oriunde ar fi trimis să joace.

spot_img
spot_img

Politica