sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova și U Cluj se duelează pentru un loc în Conference League

U Cluj s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Oțelul Galați și merg la barajul pentru un loc în cupele europene, acolo unde vor da peste CSU Craiova. Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ardelenilor, s-a declarat extrem de încântat de faptul că echipa sa a reușit să se califice în „finala” pentru preliminariile Conference League.

Sunt foarte bucuros pentru că am rămas în cursă pentru calificarea în Conference League. Am putea încheia sezonul senzațional. Pentru noi ar fi o performanță extraordinară pentru acest club, pentru jucători, pentru mine (n.r. să mergem în Conference League). Am ajuns până aici și trebuie să credem în noi. N-am reușit să credem în noi suficient în prima repriză. Aveam nevoie să ținem mai mult de minge, să ieșim mai mult la joc. Oțelul a căzut fizic după 30 de minute, era normal, au încercat la începutul meciului să marcheze gol, să-și ușureze munca. Au jucat 3 jocuri într-o săptămână, nu e ușor. Trebuia să avem multă răbdare. În repriza a doua au venit acele contratacuri”, a spus Sabău la flash-interviu. 

Meciul dintre CSU Craiova și U Cluj a fost programat duminică, de la ora 20:00. Oltenii au pus deja biletele în vânzare pentru această partidă și speră să aibă pe stadion cât mai mulți suporteri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Abonamentele sunt valabile pentru acest joc. Prețurile biletelor:

  • Peluza Nord – 20 RON
  • Tribuna a II-a – 40 RON
  • Tribuna I – 60 RON
  • Tribuna VIP – 125 RON

Politica