sâmbătă, iulie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Vladislav Blănuță, dorit la FCSB

Gigi Becali spune că îl vrea pe Vladislav Blănuță, de la FCU Craiova. Totuși, doar patronul roș-albaștrilor este încântat de atacantul lui Adrian Mititelu. Staff-ul celor de la FCSB nu ar dori ca transferul fotbalistului din Bănie să se realizeze, iar omul de afaceri spune că nu poate să dea banii pe el, dacă nu va avea loc să joace, mai ales că, momentan, jucătorul nu ar fi pregătit să evolueze la un nivel înalt, așa cum se cere la formația din Capitală.

Am mai făcut o ofertă de 1,2 milioane pentru Louis Munteanu. Dar am auzit că îl ia Rapidul. E la revedere. Nu stau să fac licitație. Mai am un atacant din România pe care vreau să îl iau. Dar nu spun că poate îl ia altcineva. Îl iau orice s-ar întâmpla. Nu e de play-off, dar e atacant, atacant. Nouar. Doi iau, doi nouari. Sută la sută iau atacant de careu. Blănuță la ora asta nu e de FCSB. Dacă îl iau pe ăsta, îl iau peste capul la tot staff-ul. Doar eu vreau să vină”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK.

Vladislav Blănuță nu este singurul jucător de la FCU Craiova pe care Gigi Becali vrea să îl transfere. Acesta e interesat și de vedetele Bauza și Baeten. Adrian Mititelu și patronul bucureștenilor au mai făcut o afacere, cu un alt atacant. Este vorba despre Andrea Compagno, care nu a rezistat prea mult printre roș-albaștri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica