joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ruină din Târgu-Jiu, închiriată cu 5.000 de euro pe lună

„O suprafață de 1.500 mp utili, amplasată pe un teren generos de 3.000 mp”

Prețurile chiriilor au explodat la Târgu-Jiu, atât pentru locuințe cât și pentru spațiile comerciale. Agențiile imobiliare din oraș sunt în prezent în căutare de chiriași pentru o ruină situată la intrarea în municipiu. Este vorba despre o construcție abandonată în Cartierul Drăgoieni, care cu mult timp în urmă a fost un complex turistic. Aici, odinioară, funcționa un restaurant și un hotel, dar afacerea a eșuat, conform Pandurul.

Cu câțiva ani în urmă s-au încercat lucrări de reabilitare a imobilului, însă acestea au fost abandonate. Cine decide să închirieze clădirea pentru suma de 5.000 de euro pe lună trebuie să fie pregătit să facă investiții semnificative, deoarece locația nu mai are nici uși sau ferestre, tencuiala s-a desprins, iar acoperișul este deteriorat.

Clădire multifuncțională în locație de prestigiu. Vă oferim șansa de a închiria o clădire multifuncțională cu potențial vast, perfect adaptabilă pentru diverse activități comerciale. Acest spațiu generos și flexibil se pretează ideal pentru domeniul Horeca, potrivit pentru deschiderea unui restaurant, cafenea sau bar distinctiv, sală de evenimente și cămin de bătrâni. Locația este situată pe Calea București, o arteră importantă cu trafic pietonal și auto. Vizibilitatea sporită a clădirii este garantată, beneficiind de o suprafață de 1500 mp utili, amplasată pe un teren generos de 3000 mp„, se arată în anunț.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica