luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

VIDEO/Incendiu la Aeroportul Internațional Craiova!

Un incendiu a izbucnit la o hală care aparține Aeroportului Internațional Craiova. Incendiul a avul loc luni dimineață. Pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea flăcărilor cu 4 autospecaiale de lucru cu apă și spumă, 2 ambulanțe SMURD și o autospecială de lucru la înațime. Au ars materiale de construcție din interiorul halei, cu degajare puterinica de fum. Nu au fost înregistrate victime.

„In acest moment se intervine cu 4 autospecaiale de lucru cu apa si spuma, 2 ambulante SMURD , o autospeciala de lucru la inatime pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit intr-o hala din extinderea aeroportului Craiova. Pana in acest moment nu sunt victime”, potrivit ISU Dolj.

Incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 100 mp și s-au degradat 150 mp de tocarie și geam termopan. Cauza incendiului a fost stabilită ca fiind sudură.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Echipele de intervenție în caz de situații de urgență ale Aeroportului Internațional Craiova au intervenit la un incendiu izbucnit în șantierul noului terminal. Au ars materiale de construcții aflate în fața clădirii noului terminal, din cauza scânteilor unui aparat de sudură utilizat cu neglijență de muncitorii aflați pe șantier. Focul nu a afectat desfășurarea operațiunilor aeroportuare. Pagubele rezultate în urma acestui incident cad exclusiv în sarcina constructorului de pe șantier”, a transmis directorul Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda.

spot_img
spot_img

Politica