luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Ultrașii din Craiova sar în apărarea rapidiștilor: „E penibil, dar și revoltător”

Rapid a primit sancțiuni dure din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, ca urmare a evenimentelor petrecute în meciul cu FCSB, scor 4-0, când fanii au aprins torțe în tribune. Pe lângă acea amenda primită de la șefii fotbalului, autoritățile s-au implicat și ele.

Astfel, președintele clubului, Daniel Niculae, dar și o parte dintre suporterii giuleșteni, au fost reținuți de autorități și duși la audieri într-un dosar privind deținerea de arme și muniție, dar și de introducerea de materiale pirotehnice pe stadion. În urma acestor evenimente, ultrașii din Craiova au reacționat.

E penibil ca Sucu le plateste deplasarile, scenografiile. Încă un mit spulberat. Dar, in acelasi timp, e revoltator ca statul roman, prin militia sa, consuma resurse imense ca sa orchestreze operatiuni de asemenea amploare, spionand cativa oameni care aprind niste fumigene pe un stadion, in timp ce marii infractori care devalizeaza acelasi stat au parte de protectie maxima. Si sunt aceleasi torte si fumigene pe care le vedem weekend de weekend, cu sutele si miile, prin campionate ale unor locuri din vestul Europei, precum Germania, Franta, Italia, ori tarile nordice” a fost reacția suporterilor de la Vechiul Spirit Ultras, din Peluza Nord Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Și suporterii ce suțin echipa lui Adrian Mititelu, în Craiova au reacționat, după incidentele ce au implicat atât suporteri, cât și un conducător din Giulești: „Libertate pentru suporteri”, a fost mesajul scris de fanii olteni, din Peluza Sud, însoțit de o fotografie din timpul unui meci, în care aceștia au prins torțe.

spot_img
spot_img

Politica