joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident cu 4 victime pe Drumul Expres Craiova-Pitești

Un accident de circulație a avut loc, luni dimineață pe Drumul Expres Craiova-Pitești. 4 oameni fost implicați în accident. Din primele date, una dintre mașinile implicate, a schimbat banda de circulație, fără să se asigure, iar un alt șofer l-a lovit din spate. Totul s-a întâmplat pe sensul de mers Balș-Slatina, sub sensul de la Găneasa.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit temporar pe DEx 12 pe sensul Balș – Slatina, în zona localității Găneasa, județul Olt, pentru cercetarea împrejurărilor producerii unui accident. În urma coliziunii dintre două autoturisme, patru persoane rănite necesită îngrijiri medicale. Se estimează reluarea circulației după ora 09.00”, anunță Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române.

Revenim!

Policlinica Buna Vestire Craiova

UPDATE: „La data de 11 martie 2024, în jurul orei 08:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Expres 12 (DEx12), în afara orașului Piatra-Olt, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că o femeie, în vârstă de 45 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe DEx12, în afara orașului Piatra-Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Craiova.

În urma evenimentului rutier, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis polițiștii olteni.

Politica