sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi copii din Dolj, găsiți morți în casă

Tragedie în județul Dolj! Doi copii, gemeni, în vârstă de 9 ani, au fost găsiți morți în casă. Bunica lor a fost dusă în stare gravă la spital.

S-a întâmplat, luni dimineață, la Desa. Cei doi copii erau acasă cu bunicii, care îi aveau în grijă. Mama îi părăsise demult, iar tatăl lor era plecat la muncă, în țări străine. Dormiseră împreună cu bunica. Bunicul, în altă cameră. Când s-a trezit, i-a găsit inconștienți. Cel mai probabil, s-au intoxicat cu monoxid de carbon, de la sobă.

„La data de 11 martie a.c., ora 06.44, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din comuna Desa, trei persoane, doi minori și un adult, se află în stare de inconștiență.
Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat o femeie, de 51 de ani, din comuna Desa și doi minori de 9 ani, gemeni”, au arătat reprezentanții IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

ISU Dolj a trimis la fața locului o ambulanță S.MU.R.D, un echipaj de stingere și doua ambulanțe SAJ.
„Echipajele ajunse la locul intervenției au început manevrele de resuscitare, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar, adultul a fost preluat de ambulanță în vederea transportării la spital”, potrivit ISU Dolj.

Polițiștii continuă cercetările „pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”.

Politica